Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η Ανάπτυξη έρχεται…


Οι δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι μετά από πολλές συναντήσεις στα υπουργικά γραφεία πακετάρισαν την ανάπτυξη και την φέρνουν στην Ναύπακτο.

Ο αντιδήμαρχος Κοτσανάς μετά το ΤΕΙ, αφού πέρυσι, σύμφωνα και με τις επίσημες δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομίας Πιτσιόρλα,  έδιωξε μεγάλη επένδυση, φέρνει μεγάλες ξενοδοχειακές και τουριστικές εγκαταστάσεις στους εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου. Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πριν τον διεθνή διαγωνισμό σύμφωνα με τις επαφές που κάνει ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου.

Ο αντιδήμαρχος Καρακώστας ξεπερνάει  τις τρικλοποδιές που του βάζουν και στο επόμενο διάστημα το ΞΕΝΙΑ γίνεται πολιτιστικό κέντρο. Και για να είναι πιο εύκολη η μετακίνηση των μαθητικών λεωφορείων που θα συρρέουν στο ΞΕΝΙΑ βάζει σε εφαρμογή από το καλοκαίρι την ελεγχόμενη στάθμευση.

Ο αντιδήμαρχος Φράγκος φέρνει πλωτές εξέδρες να δένουν κότερα στο λιμάνι, φτιάχνει πεζογέφυρες και μαρίνα.

Ο αντιδήμαρχος Σύψας πρόλαβε και ολοκλήρωσε το αναπτυξιακό του έργο, έφερε την ανάπτυξη με τη ΝΟΣΤΟΣ και τώρα δηλώνει πιθανή αποχώρηση του από το μεγάλο πρότζεκτ.

Η ανάπτυξη έρχεται. Για αυτό είναι βέβαιοι οι άρχοντες μας. Θέλουν όμως να σιγουρέψουν και τους ψήφους. Ο πρώην δήμαρχος Μπουλές τους δίδαξε ότι τα έργα δεν φέρνουν ψήφους.
Ψήφους φέρνουν οι καθαρισμοί,  οι προμήθειες και οι φιέστες.
300.000 ευρώ για καθαρισμούς!
500.000 ευρώ για φιέστες!
1.500.000 ευρώ για προμήθειες!
Λεφτά υπάρχουν.

Μαζί με τα λεφτά υπάρχουν στο Δήμο και 100 οκταμηνίτες κάθε χρόνο από τον ΟΑΕΔ που καθαρίζουν και δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες των αντιδημάρχων.
Μαζί με τα λεφτά, τους οκταμηνίτες υπάρχουν και οι μεγάλοι χορηγοί που τσιμεντοστρώνουν και ασφαλτοστρώνουν σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν οι αντιδήμαρχοι.

263 σχόλια:

  1. Αυτός ο τόπος έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.....κατάφερε να κάνει δημαρχακο έναν μπεκρή....χαλάλι θα πάει πολύ. μπροστά στις προμήθειες....στις μελέτες και στα ρουσφέτια καθαρισμού....με 300.000 καθαρίζουμε όλη την Δυτική Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την μόνη ανάπτυξη που βλέπουνε είναι την ανάπτυξη του πορτοφολιού τους. Τόσο επί τόσο κάνει τόσο. Το είπε ο Σύψας που κραταει τα κλειδια του ταμείου ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΉΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει τρείς Δημαρχος (ΚΟΤΣΑΝΑΣ Δήμαρχος Δ.Δ.Αντιρρίου και Αντιδήμαρχος ρουσφετιών -βοθρων Ναυπάκτου).(ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιδήμαρχος έργων ). (ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Δήμαρχος Αποδοτιας και Πρόεδρος Δ.Δ.)(ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Αντιδήμαρχος Πυληνης-υποτακτικός ΚΟΤΡΩΝΙΑ ). (ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ Δημαρχος Πλατάνου και Ταχυδρόμος ). (ΣΑΜΑΝΤΑΣ Δήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Ρωμα).ΣΥΨΑΣ Δήμαρχος ηθικής πολιτικής ΝΌΣΤΟΣ ΠΑΖΆΡΙΑ .ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΛΈΓΕΤΑΙ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!!ΠΡΌΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΉ ΕΥΗΜΕΡΊΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως έγιναν ομάδα Κοτσανάς και Κοτρωνιάς όταν πριν βρίζονταν μεταξύ τους και έβγαζαν μαχαίρια; Τι τους ενωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση και αυτοί αλωνίζουν. Παπαθανάσης και Μπουλές τους χαιδεύουν γιατί τους θέλουν για υποψηφίους. Στημένοι οι διαγωνισμοί με τους καθαρισμούς. Ο καθένας έχει τον δικό του. Πως παίρνουν οι ίδιοι τις ίδιες περιοχές; Για αυτό ενώθηκαν Κοτρωνιάς και Κοτσανάς. Κοινό φαγοποτι και ολοι ευχαριστημένοι

      Διαγραφή
  5. Λουκοπουλος και καρακωστας τελος, γελαει ολος ο επαχτος με δαυτους, με τοσα ρουσφετια (κδαπ,κεντρα κοινοτητητας, διεκ , απευθυειας αναθεσεις) και θα καταφερουν να περασουν στην απολυτη πολιτικη ανυπαρξια σε ενα χρονο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί καλά κάνουν. Η αντιπολίτευση τι κάνει; Οι νέοι δήμαρχοι τι κάνουν; Ο Τσουκαλάς μαζεύει ψήφους από αστέρα και ο Ράπτης που το παίζει σκληρός φοράει κουστούμι και γραβάτα, η ανθοδέσμη του γαμπρού του λείπει, και πέρνει ευλογία από τον δέσποτα ψάχνοντας υποψήφιους. Το έκανε και ο Μπουλές και έσπασε τα μούτρα του.

      Διαγραφή
  6. Πόλεμος ανάμεσα στους αξιωματούχους της δημοτικής αρχής. Ποιος θα πάρει τα πιο πολλά για το δικό του παιχνίδι. Με 100 άτομα προσωπικό από τον ΟΑΕΔ και οι αναθέσεις για καθαρισμούς πάνε και έρχονται. Πάνω από 100 χιλ ευρώ οι τελευταίες αναθέσεις για χορτάρια. Με τόσο προσωπικό γιατί χρειάζονται οι εργολάβοι; Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι οι εργολάβοι απλά κόβουν το τιμολόγιο, κρατάνε το ΦΠΑ και μια μικρή αμοιβή για τη διευκόλυνση και τα υπόλοιπα πάνε αλλού… Εκλογές έρχονται τα παιδιά έχουν έξοδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.800 ευρώ δίνει ο δήμος για να αγοράσει κεράσια γθα γιορτή στον Παλιοπυργο!!!!!!!! Πόσους θα ταισετε με ενάμισι τόνο κεράσια; Λίγο ντροπή ρε Τάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φρέσκα νέα πριν τις Παρασκευάστηκε εφημερίδες, Λουκόπουλος οριστικά κατεβαίνει διεκδικώντας 2η σερί θητεία, Ράπτης και Μπούλες έχουν συμφωνήσει για κοινή κάθοδο και η μεγάλη έκπληξη θα είναι το χρίσμα της δεξιάς στο Σταυρόπουλο που είναι μορφωμένο παιδί και έχει συμπάθειες σε όλους τους πολιτικούς χώρους, Προβλέπονται να πέσουν κορμιά με αυτούς τους συνδυασμούς στις δημοτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει Σταυρόπουλος υποψήφιος, όπως Ράπτης με Μπουλε μαζί! Στα τρία που αναφέρεις μόνο στο πρώτο έχεις δίκιο, ο Τάκης ξανά κατεβαίνει με όλη την ομάδα πλην Ράπτη. Δεν φτάνουν στον Καρακώστα 5μισυ χρόνια καταστροφής και ανικανότητας, θέλει κι αλλά 5 για να ολοκληρώσει.

      Διαγραφή
  9. η αναπτυξη θα ερθει και στη Ναυπακτια, οπως ηρθε σε ολη την Ελλαδα απο το τσουρμο των ασχετων!!!! αφου οπως φαινεται μετα τα τελευταια γεγονοτα τη ΝΟΣΤΟΣ και τα παζαρια θα αναλαβει ενας της ομαδας του τσουρμου!!! ειδικος στη προπαγανδα,στο ψεμα και στα παχια λογια!!!οι περδικλοστρες στην ακρη,ερχεται ο ΚΑΡΑ-ΝΟΣΤΟΣ. κε τοσο,τοσο,τοσο.τοσο χρονο ηθελες να καταλαβεις οτι επρεπε να φυγεις απο τη στενη ομαδα που ειναι ουρα του τσουρμου που κυβερνα και καταστρεφει την ΕΛΛΑΔα!!! ποτε δεν ειναι αργα,αλλα ΤοοοοοοοοοοΣΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ Η ΔΕΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ (πχ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ).
    Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΣΜΠΡΩΧΝΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΥΨΑ. Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΖΑ

      Διαγραφή
  11. Ο Ραπτης και οι συν αυτω δεν εχει καμια τυχη γιατι απλα δεν το κατεχει το αθλημα.Η Δεξια θα βάλει άφθαρτο άτομο που θα ενωσει την παλαιά (τζάκια) και νέα Δεξια. Ο Γκιζας ναι, παιζει ως όνομα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημαρχος θα βγεί παλι ο κακομουτρης. Αυτός αξίζει στα βοοειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κακομουτρης και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να ουμ. Ολα τα λαμόγια πρωτο τραπεζι πιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΛΙΖΕ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΖΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ 2.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεφτιλισμένε Τάκη με λεφτά του δήμου αγοράζεις με 2.000 ευρώ κεράσια από τον ίδιο τον Σωτηρόπουλο, τον αντιδήμαρχο σου!!!!!!!!!!!!!! και θα πας να φωτογραφηθείς στη φιέστα που κάνει ο Σωτηρόπουλος στον Παλιοπυργο έχοντας μοσχοπουλήσει στο δήμο τα δικά του κεράσια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Με τοσα λεφτα γινωταν η εκδήλωση στα Ρουπακια που συμμετείχαν όλα τά χωριά αλλά επιδη την είχε καθιερώσει ο Μπουλες την κατάργησαν αν δεν ενέκρινε την αγορά των κερασιών του Σωτηροπούλου ο Τάκης θα τον είχε απέναντι. Ο απόλυτος εξευτελισμος

      Διαγραφή
  16. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ ντροπή σου. Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ένα "λαμόγιο" της περιοχής όπως έλεγε ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ. Τον έκανες Αντιδήμαρχο Πυληνης για να εξυπηρετεί τους φίλους του Μπουλε. Κατάντησες χειρότερος από τον χειρότερο .Ένας πολιτικός ψευταρος και ανίκανος να διοικήσεις τον Δήμο.Ντροπή σου Τάκη σε πίστεψε και ντρέπομαι. Είστε πολιτικοί απατεώνες. Παρτακιδες. Χειρότεροι των χειρότερων. Ο Μπουλες τουλάχιστον γνωρίζει Διοίκηση. Εσείς χειρότεροι από τα μπάζα .φτύνω τον εαυτό μου που σας είχε πιστέψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ποιους έχεις διπλα σου να σου πω ποιός είσαι.

      Διαγραφή
    2. Ποιος Μπουλες μεγάλε; Ψάξε λίγο έξω να δεις αν υπάρχει. Ακόμα κι ο Ντινος τον έχει για ψωμοτύρι. Για 4ος ίσως είναι καλός. Δεν ξέρω αν τον περάσει κι ο Γούλας οπότε 5ος!

      Διαγραφή
  17. Να ελεγχθούνε όλες οι προμήθειες του δήμου. Ο Κοτσανάς με τον δικό του κάνουν πάρτι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να τις ελέγχει; Ο Μπουλές; Αυτός γλείφει τον Κοτσανά για να τον έχει υποψήφιο. Βγάζει δήθεν την Ζιαμπάρα ο Μπουλές να κάνει δήθεν πως βρίσκει παρανομίες αλλά το κάνει για να την κάψει εντελώς και να την ξεφορτωθεί γιατί δεν την θέλουν ούτε οι δικοί του

      Διαγραφή
  18. Νωρίς το ξεκίνησαν όλοι σχεδόν οι επίδοξοι μνηστήρες. Ξανά ο Τάκης, Μπουλες, Παπαθανάσης, Τσουκαλάς, Γούλας, Καρακώστας, Νταουσάνης, Κοτρωνιάς, Κοτρώνης, Γκίζας και Ράπτης. Πιστεύετε ότι θα καταλήξουν όλλοι στο τέλος, βλέπετε ενώσεις και ποιοί με ποιούς θα συμπράξουν και γιατί; Άντε να ακούσω πολιτική σκέψη και όχι βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος αναφορά. Ξανά Τάκης, ξανά Μπουλές, ξανά Παπαθανάσης, ξανά Γούλας, ξανά Καρακώστας, ξανά Νταουσάνης και Τσουκαλάς, Κοτρωνιάς, Κοτρώνης, Γκίζας Ράπτης. Όλοι οι ξανά- , θα πάνε για βρούβες, από τους υπόλοιπους θα βγει ο επόμενος, αλλά ποιός θα κάνει συμμαχίες, ποιός θα πληρώσει και ποιός θα αντέξει μέχρι τέλους; Γνώμη μου, το παιχνίδι είναι μεταξύ Κοτρώνη και Ράπτη.

      Διαγραφή
    2. Γιατί οι Τσουκαλάς, Κοτρωνιάς Κοτρώνης και Ράπτης δεν έχουν ξανακατέβει;

      Διαγραφή
    3. Για δήμαρχο μιλάμε,Βασιλάκη άσχετε .

      Διαγραφή
  19. Τακης τα δινει ολα να κρατησει την ομαδα ενωμενη και απο οτι φαινεται μεχρι τωρα τα καταφερνει. αν κατεβει συμπαγης η ομαδα ο τακης θα ξαναβγει αερα 2η σερι 4ετια, ο μπουλες ειναι ευκολος αντιπαλος και ο ραπτης δε θα κατεβει τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ολα τα πολιτικά λαγωνικα. Οι εκλογες αργουν. Αυτό που φαίνεται σήμερα θα έχει εξαερωθει μέχρι τότε. Η πορεια προς τις κάλπες είναι ενας μαραθωνιος και κανένας που έχει μπει στην κουρσα δεν θα τερματίσει. Κρατειστε τις φωτογραφίες τους για αναμνηστικα να τους θυμάστε. Οι ανατροπές θα είναι καθολικές και οι πρωταγωνιστές δεν εχουν μπει ακόμα στην αφετηρία.
      Η συνταγη για όσους θέλουν να παιξουν ρόλο είναι να μην εκτίθενται και να έχουν υπομονή. Αυτοιπου πρωταγωνιστούν σήμερα απλά θα κάνουν τον κύκλο τους και θα βρεθούν στην απεξω.
      Καλημερα και καλό καλοκαιράκι θα τα ξαναπουμε του χρονου τετοια εποχη με τους πραγματικους πρωταγωνιστες και οχιμε τους σημερινούς εποχικούς.

      Διαγραφή
    2. Φιλαρα είσαι πολιτικο γατονι οβερ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω οτιοι πρωταγωνιστές δεν έχουν βγεί ακόμα στο παζάρι. Τωρα παιζπαί μπάλα οι αναλώσιμοι. Του χρόνου τετοια εποχη ολοι αυτοί θα θυμιζουν μακρινό παρελθόν και δέντρο θα έχουν κανένα ρόλο στα δρώμενα.

      Διαγραφή
    4. Οι πρώτοι αναλώσιμοι ειναι Ράφτης Τσουκαλας.Εχουν αρχίσει το ξεφουσκωμα. Έχουν βρει ταβανι και κάποιοι δικοι τους ψάχνουν εναλλακτικες. Για αυτό το λόγο αρχισαν να κυκλοφορούν στην αγορά και άλλα ονοματα. Δεδομένων των Λουκοπούλου Μπουλε Παπαθανάση αρκεί αλλος ενας να κλείσει η παρτιδα για τη σοβαρη διεκδικηση της δημαρχιας. Απο τη στιγμή που ανακαλύπτονται νέα ονοματα αυτό δείχνει οτιοι Ράφτης Τσουκαλάς δεν αναπληρωνουν το κενό και δυσκολα θα αντεξουν μέχρι τελος.Ενα καινούριο όνομα που ψιθυρίζεται μπορεί να είναι ο καταλυτης να κλείσει το παζλ σοβαρών υποψηφιοτήτων. Οπότε θα αρχισουμε να μιλαμε πια ποιός θα εγκαταλειψειτην κούρσα με πιθανότητες να ακουμπανε πρωτα το Ράφτη και μετά τον Τσουκαλά. Εδω θα είμαστε αλλά καταχωριστε αυτά που σας λέω προς στιγμή.

      Διαγραφή
    5. Προς στιγμή ίσως έπαιζε αυτό που λές για Τσουκαλά -Ράφτη. Τώρα όμως με τα νέα δεδομένα του ΕΕΣ για τον Ράφτη φαίνεται να ισχυροποιεί τη θέση του και βάλε δεδομένο ότι είναι ένας εκ των ισχυρών υποψηφιοτήτων που θα συσπειρώσει και άλλους. Όσο γι αυτούς της ομάδας του που ψάχνουν εναλλακτικές, έτσι έκαναν πάντα. Μέ άλλον ξεκινούσαν άλλον στήριζαν και με άλλον κατέβαιναν. Σήμερα όμως όλα αλλάζουν, όπως και στην πολιτική. Ποτέ μη λές ποτέ. Κοίταξε λίγο το ΔΣ που έχει και ξαναπροαπάθησε να δεις πιό ξεκάθαρα.

      Διαγραφή
  20. Τα πειράματα και η νοοτροπία να καταψηφιζουμε αντι να ψηφίζουμε έχουν αφήσει στάσιμη τη Ναύπακτο και της σέχουν στερησει υποδομές και ανάπτυξη. Το άφθαρτο και το καλό παιδί το πληρώσαμε με Τάκη και Κονίδα. Τη νέα γενιά τη λουστήκαμε με Παπαθαναση το νεώτερο δήμαρχο. Πάρτε το αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενώ το σουλτάνο που μας φόρτωσε αντιδημαρχο τη δε ξέρω που παν τα 4 φιλόλογο επειδή περνούσαν όμορφες νυχτες δε τον αναφέρεις καθόλου,... Ο χειρότερος δήμαρχος ever γι'αυτό και θα δώσει το δαχτυλίδι στον εργοστασιάρχη, δεν αντέχει να δει ξανά το ζευγάρι στα δημαρχεία ο επαχτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πιάνει πανικός με τον Μπουλέ γιατί ήταν ολοι έχουνκαταλάβει την παπαρια που κάνανε και τον πούλο που έχει φάει η Ναύπακτος με τον Καρακωστα και τον Τάκη. Ο Μπουλές θα ξαναβγει. Η Ζιαμπάρα δεν ξανακατεβαίνει γιατί δεν την θέλει ο Κοτρώνης και ο Κοτρώνης θα περιμένει να δει δημαρχία μετά τον Μπουλέ.

      Διαγραφή
    2. Την Ζαμπάρα θέλει να την ξαποστείλει η Συψοκαρακωστιάδα που κυβερνά τον Επαχτο. Ο Σύψας την βρίζει οπου βρεθεί γιατί τον έκανε ρόμπα πανελλαδικά και τον Καρακωκο τον έπιασε στα πρασα. εν αναμονη αποκαλυψεων

      Διαγραφή
  22. Έχει ήδη αρχίσει η εκλογολογία και τα ονόματα δίνουν και παίρνουν. Θα προσπαθήσω με όση γνώση και εμπειρία διαθέτω να πω τη γνώμη μου και να φωτίσω ενδεχομένως σκοτεινές πλευρές της πολιτικής ζωής της Ναυπάκτου.

    Το κείμενο είναι μεγάλο και θα δημοσιευθεί σε συνέχειες.

    Πάμε κατ’ αρχαιότητα:
    Κονίδας: (Τον αναφέρω γιατί μερικοί τον παρουσιάζουν ως ρεζέρβα του Τάκη) Η επιτομή της συναλλαγής και του βολέματος, χρόνια τώρα έπρεπε να υπάρχει μια θέση (Δημάρχου, υποψηφίου Δημάρχου, Δημοτικού Συμβούλου, προέδρου νοσοκομείου κλπ), καβάντζα για τον Κώστα, και όταν όλα αυτά τελείωσαν ανασύρθηκε από τα έγκατα των εκλογών του 2014 η συμφωνία Καρακώστα Κονίδα, και χωρίς αιδώ, χωρίς ίχνος τσίπας αποκαταστάθηκε από την αριστερή διακυβέρνηση ο δεξιότατος συνοδοιπόρος, κάτι σαν Τσίπρας Καραμανλής ένα πράμα.
    Νταουσάνης: Ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε πολιτικά με την παραχώρηση των δύο μεγάλων έργων στους Καββαθά και Σταμάτη, τα σημερινά προβλήματα της αποχέτευσης έχουν τις ρίζες τους εκεί. Προσπάθησε να αναστηθεί μέσα από το ψηφοδέλτιο του Γούλα στις τελευταίες εκλογές αλλά δεν τα κατάφερε, ο νόμος ήταν σκληρός. Είναι αλήθεια ότι ήταν ο μόνος Δήμαρχος που δεν αμφισβητήθηκε από κανένα μέλος της παράταξής του, αλλά τα κατάφερε να την διαλύσει με τις ενέργειές του. Τώρα προσπαθεί να επανέλθει αλλά καλό θα ήταν να καταλάβει –ας του το πει κάποιος- οτι πρέπει να πιάσει την άκρη του.
    Παπαθανάσης: Η οικογένειά του αποφάσισε να τα κάνει όλα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έτσι, χωρίς γνώσεις και χωρίς επιτελείο έκανε το Δήμαρχο με μηδενικό έργο. Η παράταξή του διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη και δεν υπάρχει περίπτωση να επανασυσταθεί. Η τοπική πολιτική δεν πρόκειται να τον σώσει, αν σωθεί θα σωθεί από την κεντρική πολιτική εν όψει του γεγονότος ότι η ΝΔ έρχεται ως κυβέρνηση.
    Μπουλές: Γνώστης της πολιτικής, προσεκτικός, περισσότερο τεχνοκράτης παρά πολιτικός, φινετσάτος. Τον συνόδευε και θα τον συνοδεύει πάντα το φτιάξιμο που του έκανε ο Τσούμας, ο οποίος στο τέλος του έκανε τεράστια ζημιά. Περιστοιχίζεται από 2-3 άτομα και είναι απρόσιτος. Βρέθηκε σε άσχημη χρονικά στιγμή στα δρώμενα του Δήμου Ναυπακτίας. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε και οι Λουκοπουλοκαρακωστακοτσαναίοι είχαν αποφασίσει να κατεβάσουν τον Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τάκης: Άχρωμος, άγευστος, άοσμος η δε παράταξή του μυρίζει κάτι από παζάρια, Νόστος, κλπ. Ο άνθρωπος απέδειξε με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι δεν μπορεί να διοικήσει. Αν δεν υπήρχε πίσω ο Καρακώστας θα είχε φύγει νύχτα. Αλήθεια Τάκη πού στρώθηκαν 10.000 τμ μοκέτα στα παζάρια και την ΝΟΣΤΟΣ αφού όλη η έκταση είναι λιγότερο από 4.000 τμ. Μήπως θα έπρεπε να ελεγχθεί ακόμα και ο υπάλληλος που έκανε την τεχνική περιγραφή για την προμήθεια; Για τους αιρετούς δεν το συζητάω ότι έπρεπε να τους έχεις αποπέμψει.
    Θεωρώ λοιπόν ότι οι προαναφερόμενοι κρίνονται απορριπτέοι, λόγω μη εντίμου βίου και ως δοκιμασθέντες. Πάμε στους μη δοκιμασθέντες:
    Ράπτης: όπου φυσάει ο άνεμος, Έγλυψε τον Νταουσάνη και έγινε πρόεδρος στην ΔΕΤΑΠ, 1300 € το μήνα, μόλις έφτασε η ώρα των εκλογών είχε «δουλειά» στη Μαδαγασκάρη. Μετά έγλυψε τον Βουλγαράκη και πήρε θεσούλα στον Οργανισμό Λιμένος Πάτρας. Στη συνέχεια έρποντας και αφού είδε ότι ο Τάκης είχε ρεύμα προσχώρησε και στα μισά της διαδρομής έφυγε χωρίς ποτέ να μας πει το γιατί. Φόρεσε γραβάτα και άρχισε τις εμφανίσεις και τις χαιρετούρες, κατάντησε χειρότερος από τον Παπαθανάση. Δεν πάει ούτε για κατούρημα χωρίς την άδεια του σεβασμιοτάτου και έτσι έγινε και πρόεδρος στον ΕΕΣ. Για δείτε ποιους έχει μαζί του …. αυτοί αποτελούν και την βάση της ομάδας του.
    Τσουκαλάς: κάνετε ζημιά στην πολιτική μόνο και μόνο που αναφέρεται το όνομά του στους υποψήφιους Δημάρχους. Σταματήστε μπας και το καταλάβει.
    Κοτρωνιάς: Διετέλεσε για ένα φεγγάρι διορισμένος δήμαρχος, μ’ αυτόν τον αέρα συμφώνησε να κατέβει με τον Παπαθανάση ο οποίος υποχρεώθηκε να τον φτάσει ψηλά και έτσι έκανε limit up (χρηματιστηριακός όρος) επειδή ήταν φούσκα, με τη φούσκα αυτή πορεύτηκε με τον Τάκη και ενώ τόσα χρόνια δεν κατάφερε να μάθει να μιλάει ζητάει να γίνει δήμαρχος.
    Κοτρώνης: Θέλει αλλά δεν μπορεί. Η μόνη δύναμή του οι πιέσεις στους εργαζόμενους της επιχείρησής του για να πάρει ψήφο. Αγνοεί ότι στη Ναυπακτία ψηφίζουν και άτομα που δεν εργάζονται στην επιχείρηση του. Ωστόσο κάποιοι τον έφτιαξαν θεωρώντας τον κεφάλαιο. Εκτίμησή μου είναι ότι ο Μπουλές τα βλέπει όλα αυτά και δεν θα επιτρέπει τέτοιον εκτροχιασμό στην παράταξή του.
    Παϊσιος: Ακόμα δεν ξέρει…. Βγάζει φωτογραφίες ως πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου, ίσως αργότερα αποφασίσει.
    Γούλας: Κουβαλάει στην πλάτη του τον Νταουσάνη και την προσπάθεια να τον ζωντανέψει το 2014. Ενώ γνωρίζει πράγματα και έχει γνώσεις σε κάποιο σημείο κολλάει και δεν ολοκληρώνει τις ενέργειές του. Θα περίμενε κανείς από αυτόν το φέρελπι νέο, περισσότερη ενέργεια και καλύτερο έλεγχο της εξουσίας ως αντιπολίτευση. Απογοήτευσε τα παιδιά που είχε μαζί του γιατί φάνηκε ο απώτερος σκοπός της καθόδου του το 2014. Το χαρτί του είναι μισοκαμμένο. Έχει στόφα αλλά έχει και βαρίδια.
    Γκίζας: Νέος και άφθαρτος, γόνος σοβαρής οικογένειας, ο πατέρας κόσμησε την τοπική πολιτική. Τους παλιότερους μας έμαθε γράμματα η μάνα του (όχι ότι αυτό είναι προσόν, έτσι το αναφέρω). Έχει κάποιους υποστηρικτές που τους κατατάσσεις στα υγιή στοιχεία της κοινωνίας, ακούγεται θετικά. Πιστεύω όμως ότι δεν αρκεί από μόνος του προκειμένου να πάρει υψηλό ποσοστό ώστε να χρειαστεί λιγότερους συνεργαζόμενους. Καλό θα ήταν να αποφύγει την εμπλοκή του δεσπότη γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ βαρύ βαρίδι.
    Τελειώνοντας τονίζω ότι η τυχόν συνεργασία των δυο τελευταίων θα δημιουργούσε ένα ελπιδοφόρο κίνημα νέων ανθρώπων.
    ΥΓ. 1. Αν ως κοινωνία καταφέρουμε τα πετάξουμε από την πολιτική τις πολιτικάντικες πρακτικές και τις λαμογιές οι οποίες τελευταία έχουν αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό τότε ίσως μπορούμε να ελπίζουμε.
    ΥΓ. 2. Όλα αυτά αν οι εθνικές εκλογές γίνουν μετά τις δημοτικές … αν γίνουν νωρίτερα αλλάζει το σκηνικό και μπαίνουν και άλλοι στον καμβά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση και ο Δημητράκης δεν θα είναι βουλευτής οπότε…..
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνώση Μήτσου και Εμπειρία Λουκόπουλου, μαζεμένη σε ρολό χαρτιού υγείας.

      Διαγραφή
    2. Πολύ μας φώτισες ρε Γιώργο, έμπλεξες τη βούρτσα με την πούτσ@. Δεν μας είπες θα κατέβει ο Γούλας επικεφαλής και εσύ θα κρυφτείς πάλι στ αμπάρι;

      Διαγραφή
  24. Γιώργο όσο και να σε τραβάει η μάνα σου δεν ψηλώνεις. Το μόνο που μπορεί να κατορθώσει είναι να ξαναγίνεις φούσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ζεύγος Γιαννης-Μαρια τέλος, ο Κοτρωνης δεν θέλει να ασχοληθεί ενεργά καθώς μόνο τρελός είναι να αφήσει 800.000 το χρόνο που βγάζουν τα πλαστικά, Παπαθανάσης νεκρός πολιτικά, οπότε το ντέρμπι είναι Ραπτης- Λουκόπουλος, με το Λουκόπουλος να υποστηρίζει ότι έχει αρκετά ράμματα για τη γούνα του Ράπτη... Ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος λέει οτι αδίκησε τον Μπουλέ και οτι την πάτησε με τον Τάκη και οτι ο Μπουλές θα περασει στο δεύτερο γύρο και θα είναι πάλι δήμαρχος. Ο Μπλιάφας είναι γνωστός στην πόλη και θα πάει άκλαφτος όλοι γελάνε μαζί του

      Διαγραφή
    2. Τα πράγματα είναι πιο απλα απο οτι φαίνονται. Ο Λουκοπουλος θα κατέβει αν πάει όλη η ομάδα. Θα περασει δευτερη κυριακη και θα χάσει. Αν δεν πανε ολοι δεν κατεβαίνει.
      Στην πρωτη περίπτωση ψαχνουμε για τον δευτερο. Αυτός θα είναι Ράπτης η Μπουλες ή κάποιος αλλος που δεν έχει βγεί ακόμα.
      Στη δευτερη περίπτωση οι δύο που περνανε δεύτερη κυριακη είναι μεταξυ Ράπτη, Μπουλέ και κάποιου τρίτου που δεν εχει βγεί ακόμα.
      Εν κατακλείδι επόμενος δήμαρχος θα είναι Ραπτης, ή Μπουλες η κάποιος τριτος που δεν έχει βγεί ακόμα.
      Επισημαινω ότι δεν θα ειναιευκολη η κατάρτιση ψηφοδελτίου γιατι δεν θα υπαρξει ενδιαφέρον στον κόσμο να ασχοληθεί γιατί εχει σιχαθεί και εχει πολλά προβλήματα.
      Με το νέο νομοσχέδιο θα σχηματισθουν 7 η 8 ψηφοδέλτια αλλά μόνο τα 3 η 4 θα είναι με προοπτικη. Τα άλλα θα είναι να βγεί μόνο ο αρχηγος αντε και ένας ακόμα.
      Πάντως δυσκολεύει πολυ η εκλογη των συμβουλωνκαι οι επαγγελματίες ψάχνονται να κατεβουν αρχηγοι για να διασφαλίσουν την εκλογή τους ευκολοτερα.

      Διαγραφή
    3. Γιωργακη πολύ το στιβεις. Κατέβα να τελειώνουμε. Αφου μονο σαν αρχηγος εχεις ελπιδα να βγεις μασέ 25 παιδιά και καντη. Πιο πονηρός είναι ο Νταου? Δείξε ότι ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο. Να ξερεις πάντως ότι είναι ο μοναδικος τρόπος να λύσεις το υπαρξιακό σου. Αν δεν τολμησεις ουτε τώρα τότε καληνύχτα κι εφεξε. Τόσοι κόποι και τόσες εργατοώρες που αναλισκεις ως προς τι δεν καταλαβαίνω. Μια ζωή θα σερνεσαι πίσω από τον Νταου με παρακλήσεις στο Θεο να παρέμβει και να σου κανει χωρο να περάσεις? Αυτό είναι μακάβριο ρε φιλε.

      Διαγραφή
    4. Τους γλενταει ολους ο Νταου είναι παιχταρας. Γούλα και Ασημακόπουλο τους έχει για πλάκα. Τον ένα τον στέλνει στον Κοτρωνια να τον τελειωσει και τον άλλο στο Μωραιτη να του προετοιμάσει το έδαφος για επανεκλογή του.

      Διαγραφή
  26. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΝΤΑΟΥΣΑΝΑΪΙΚΟ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ( ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ). ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τα ξερεις γραψε ποιος τη διαχειριζόταν πριν τη νταουσανη και πως

      Διαγραφή
  27. οποιος δεν εχει προσωπικοτητα και ειναι απλα αχυρανθρωπος ετσι λειτουργει. Με τις πλάτες άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Γουλας εχει βάλει υπογραφη σαν αχυρανθρωπος του Νταου και τώρα κάνει προσπάθεια απογαλακτισμου. Ο άλλος είναι αχυρανθρωπος στο παρασκήνιο.Για να δούμε έχει κοτσια να σκάσει μύτη χωρίς το αφεντικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νωρίς ξεκινησατε την εκλογολογία και τα λυκόρνια του Τάκη τρώνε ανενόχλητα. Ο Σύψας αφού καταλαβε οτι τον πήρανε είδηση και δεν έχει άλλη μάσα τελειώνει την νόστο. Εξάλλου οι παιδικές χαρές έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βγήκαν προγράμματα για παιδικές χαρες και τα οργανα θα είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΣΥΨΑΣ χαιδευται.Το παίζει σκληρός.Κάπου έφαγε λακκούβα αδειανη και προσπαθεί να πιέσει. Σιγά σιγά τον εγκαταλείπουν και οι κολλητοί του.Το πάρε έχει αδειασματα.Τάκη στείλτε και κανέναν για διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. «Στα πλαίσια του Προγράμματος INTERRΕG V Α GREECE-ITALY PROGRAMMΕ 2014-2020, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ΘΑ προτείνει στον άξονα 3 τη χρηματοδότηση του Τουριστικού Καταφυγίου». ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ γίνονται κάθε χρόνο στην ΕΕ; Χιλιάδες αδέλφια. ΠΟΣΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ: Αυτά που γράφουν οι ταϊσμένοι του Nafpaktianews είναι μόνο για τους αφελείς. Το σχέδιο των απαταιώνων, λαμογιών, πλαστογράφων και του βλάκα, είναι να σας κοροϊδέψουν, γιατί ούτως ή άλλως την απόρριψη της πρότασης θα την μάθετε με την άλλη ή την παράλλη δημοτική αρχή! Ο απαταιώνας Φράγγος σας πάει ψιλό γαζί Μαρία Ζαμπάρα και Σπύρο Τσέλιο που κάνεις και τον θαλασσινό. Μάλλον από όγκο επιπλέεις, όχι από γνώση! Άλλωστε και η πλαστική προβλήτα δεν μπαίνει εφέτος, αλλά του χρόνου προεκλογικά, γιατί αν μαζευτεί το χειμώνα, θα διαλυθεί!!! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ γιατί συνένοχοι του πλαστογράφου είστε ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κοινό ταμείο ΑΕ: φιλοδημος εταιρεία με μετοχους Κοτσανά, Σύψα, Κοτρωνια με αντικειμενο παζάρια, νοστος, παιδικές χαρές, καθαρισμοί και προμηθειες. Εταιρεία κερδοφόρα εισηγμένη στο χρηματιστήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με το παλιο σύστημα οι εκλογες θα είχαν γινει ήδη αφου περασαν τα 4 χρονια. Μπορείς να μου πεις ρε Λουκοπουλε το έργο που άφησες?
    Ρε εισαι βλακας? Τι βγαινεις και βγάζεις φωτογραφίες και χασκογελας? Τι βλέπεις και χασκογελας, καμιά ξεβρακωτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είδα το χτεσινό βίντεο στην παπαχαραλαμπειο τον πονηρό και βλάκα να εξυμνεί την γεματη αιθουσα και το μεγαλείο του Θεοδωράκη.
    Ρε ξεφτυλισμενε πονηροβλακα περισυ εσύ υποτιμησες την εκδηλωση προς τιμήν του μεγαλύτερου δωρητή της πολης και πηγες να κρατήσεις μποσικα στον ψυχοπαθή του Αντιρρίου να αναρτησει πανο για τη γέφυρα.
    Ρε ξεφτυλισμενε πονηροβλακα περισυ εσύ απαγορεψες συναυλια του Θεοδωράκη στο κάστρο Αντιρριου και γιναμε ρεζιλι πανελληνίως. Μονο επί χούντας συνέβαιναν αυτα.
    Ρε ξεφτυλισμενε πονηροβλακα επειδή πριν σε τιμήσει η πόλη δεν ειχες παρουσιαστει ποτέ σε εκδηλωση τουλάχιστον σταματα να χασκογελας σαν ηλιθιος και να νομιζεις ότι μας δουλευεις απαιδευτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κοτρωνης το πηρε αποφαση, κατεβαινει για δημαρχος, ψαξτε για το 2ο!!! Υπαλληλοι του δημου ξεχαστε αυτα που ξερατε για ατελειωτη λουφα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να πω κάτι στον πονηρόβλακα. Σου λέει ο οδοιπορικακιας, ο Αντιριωτη και τα αλλα λαμογια ότι θα κερδισεις τις εκλογές κοβοντας χόρτα και φτιάχνοντας πεζούλια, μαντρουλες και σκουπιδοτενεκέδες. Μα γιατί πιστεύεις οτι ανακαλυψες ξαφνικά την Αμερική. Πριν από σένα οι αλλοι τί εκαναν και πήγαν στα αζητητα. Ρώτα τον Νταουσανη που είναι μετρ του είδους και κοίτα που είναι. Ρώτα τον τωρα οχι μετα όταν θα ραντιζεις τις ντομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επί αντιδημαρχίας Ράπτη ένα σπουδαίο πίνακα του αειμνήστου Έλληνα ζωγράφου, Άλκη Πιερράκου, παρουσίασε ο πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Ναυπακτίας, Γιάννης Ράπτης.
    Ο κ. Ράπτης μίλησε για την σχέση που είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα της ζωής του ο ζωγράφος με την πόλη και παρουσίασε τον πίνακα που πρόσφατα δώρισε η οικογένειά του και ο οποίος θα κοσμεί την Πινακοθήκη της Ναυπάκτου, όταν αυτή δημιουργηθεί.
    Από πότε Γιάννη το πολιτικό σου γραφείο έγινε Δημοτική πινακοθήκη; Ο πίνακας αυτός κοσμεί το προσωπικό πολιτικό γραφείο του πρώην αντιδημάρχου!!! Γίαννη δεν τον έβαζες τον πίνακα με τις άλλες αρχαιότητες για να μην εκτίθεσαι; Ο νέος αντιδήμαρχος πολιτισμού τι λέει; Γιάννη άρχισε η μάσα από τον πολιτισμό ή με πολιτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ψάχνεις εσύ τωρα αφου μαζί είναι μαζι τα πινουνε και λογαριασμό δεν δινουνε. Καταλαβε φιλε οτι ο Ραπτης μπλοφαρει. Πες μου σε κάτι που διαφώνησε με τον Λουκοπουλο.Ακομα και σε θέματα που βγαζουν ματι τα ψηφίζει ή λείπει για τα μάτια του κόσμου.

      Διαγραφή
    2. Κάτι σου ξέφυγε από τα δημοσιεύματα, Ροζ Πάνθηρα. Ο Δήμος με γραπτή δήλωσή του που έχει δημοσιέψει, στην συνέντευξη που έδωσε τον χειμώνα ο Ράπτης, δεν απεδέχθει την δωρεά. Η δωρεά λέει ότι αν σε 5 χρόνια δεν ολοκληρωθεί η δημοτική πινακοθήκη, τότε παραμένει μόνιμα στην οικογένεια Ράπτη, να τον διαθέσει αυτή όπως επιθυμεί. Αυτά τα έγγραφα δώθηκαν στην δημοσιότητα τότε, και ... γράμματα γνωρίζω!

      Διαγραφή
    3. Καταλαβαίνω την κακία μερικών προκειμένου να μηδενίσουν τα πάντα, αλλά το ότι ο Ράπτης έδωσε μια διαφορετική διάσταση και εξωστρέφεια στον πολιτισμό της Ναυπάκτου, είναι γεγονός. Η υπεραξία των σχέσεων του Ράπτη με επώνυμους ζωγράφους φάνηκε ακόμα και μετά που έφυγε από αντιδήμαρχος, συνεχίζοντας τον προσπάθειά του για τη δημιουργία της πινακοθήκης. Ξέρεις κι άλλους; Ας βρεθεί και ένας δεύτερος Ράπτης και να είσαι σίγουρος ότι τότε η πόλη έχει ελπίδες να αλλάξει.

      Διαγραφή
    4. Γιάννη κόψε τις μαλακιες. Το τερμάτισες!

      Διαγραφή
  38. 6.32 μ.μ έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Ράπτης έδωσε μια διαφορετική διάσταση και εξωστρέφεια στον πολιτισμό της Ναυπάκτου και γι' αυτό στα πλαίσια των ανωτέρω κατάργησε την Παιδική Χορωδία Μίκης Θεοδωράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γίνεται πάρτυ στην οικονομική υπηρεσία. Ο Σύψας τους καλύπτει για τα λεφτά που χρωστάνε στην αγορά και έτσι κλείνει το στόμα του Καρακώστα και κρατα ομηρο τον Τάκη. Η αντιπολιτευση τα ξέρει όλα αλλά δεν έχει μιλήσει ακόμα τα κραταει για τον επομενο χρόνο. Ο Κοτσανάς γλείφει τον Μπουλέ για να μην μιλάει και ο Μπουλές κάνει πως κοιμάται και χαιδευει δηθεν τον Κοτσανά. Θα βρεθούν πολλοί μπλεγμένοι μεταξύ τους και υπάλληλοι που υπογράφουν καλη τη πιστη και αυτοί που υπογραφουν καθαρισμούς και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τελικά θα γίνει τίποτα;;;;ποιος πληρώνει;;;οι πολίτες όπως πάντα....και η αντιπολίτευση κοιτάζει τους αντιδημάρχους σαν ξερολουκουμο....μην τυχόν πάρουν κανέναν μαζί τους για της επόμενες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Καρανικόλας ετοιμάζει το πρωτοσελιδο του εμπρος φτιάχνει το προφιλ του εργοδότη του Ράπτη που παραιτηθηκε ευχαριστώντας τον Λουκοπουλο για να αφοσιωθεί στο σπουδαιο έργο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κάποτε ο νυν Αντιδήμαρχος Αντιρρίου Ναυπάκτου κ.λ.π.αποκαλούσε τον οδοιπορακια (Κοτρ)ΛΑΜΟΓΙΟ. Τώρα γινανανε κολλητοί. Η εξουσία της μασάς ενώνει.ΑΝΤΡΙΚΟ ΞΕΛΑΜΟΓΙΑΝΕ τώρα ; Όχι το μέλλον σε αναγκάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παρακολούθησα το δημοτικό συμβούλιο χτες. Δεν πάει παρακάτω για τη δημοτικη αρχη. Θυμίζει τελευταιες στιγμές πριν το καραβι φουνταρει. Περιμένουν το Σπυροπουλο να τους σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οδοιπορικακιας είναι όλα τα λεφτά. Έχει πιστεψειο καημενος ότι είναι πολιτικό κεφάλαιο και τον βλεπεις να πιστεύει ότι έχει πολιτική γνώμη. Δύο αραδες δεν ξέρει να γράψει και δυο προτασεις κατανοητες δεν ξερει να πει. Ο ορισμός του βοοειδους κυριολεκτικα.

      Διαγραφή
  44. Ο οδοιπορακιας ΕΊΝΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΙ αγράμματος. Πάντα συμβουλεύεται άνθρωπο από την Αποδοτια. Χωρίς την γνώμη αυτού δεν ανοίγει το στόμα του.Καημένε οδοιπορακια νομίζεις ότι είσαι ακόμα στην εποχή του ΠΑΣΟΚ που έστελνες συναδέλφους σου στα νησιά. Σιγά σιγά θα τα μάθει ο κόσμος. Τώρα που πας πακέτο με ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΥΨΑ Ε.Ε. θα προκοψετε Όλοι μαζί.Σχηματίζεται γερή ομάδα .Και όλα αυτά για να πιέζετε Για οδοιπορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Ράπτης θέλει να φαίνεται καλός στους Λουκοπουλικούς μήπως και χρειαστεί να τα ξαναβρούνε και βάζει τον Σπυρόπουλο μέσα στο ΔΣ ώστε να κάνει τη βρώμικη δουλειά της κριτικής χωρίς αυτός να φαίνεται πάντα "μέσω άλλων"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. κοιτάξτε που μπήκε πρόεδρος σε παράρτημα ο Ράπτης: https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/890455/aygerinos-ekloges-me-mpravoys-ston-erythro-stayro και https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/887258/ellinikos-erythros-stayros-apesyre-tin-ypopsifiotita-toy-o-andreas-martinis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Σπυρόπουλος μου λένε ότι δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχει στο δημοτικό συμβούλιο. Οποτε επεται ο αλλος ανηψιος του Τάκη. Θα γινει δηλαδή του...κακομουτρη Α.Ε.
    Ο Καρακωκος κινδυνεύει να χάσει την θεση του διευθύνοντα της φαλτσας ορχήστρας και να πάει στα αζητητα. Ακόμα και ο μαεστρος καταλαβε ότι η ορχηστρα παειγια διάλυση με τα συνεχη φάλτσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εταιρεία ΣΥΨΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. Ποιοι ειναι οι ΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. τελικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ...

    1) η έκθεση "Nostos" τι φρούτο είναι ;... θυμάμαι τον δήμαρχο την ώρα που γινόταν εγκαίνια Ιονίας οδού να προσκαλεί τον υπουργό όχι στα παζάρια, που είναι θεσμός στη Ναύπακτο, ή έστω στις γιορτές της Ναυμαχίας, αλλά σε αυτό!...-> το οποίο κανείς δεν έχει καταλάβει τι είναι και σε ποιον απευθύνεται! αφού οι περισσότεροι εκθέτες είναι οτα, επιμελητήρια κλπ., ενώ ο χώρος ήταν διαμορφωμένος κάτι καλύτερο από ...μαχαλάς ...
    2) οι μετακλητοί (οι σύμβουλοι) με τι ασχολούνται και ποια η ανάγκη να υπάρχουν; αλήθεια ποιοι είναι, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι!`
    3) σίγουρα κάποιοι παίρνουν θέσεις εν όψει εκλογών ή εξελίξεων...-> από κει και πέρα τώρα ανοίγει η τράπουλα-> όλοι γνωρίζουν ότι αν δεν έχεις κομματικό ή προσωπικό μηχανισμό ή χρήματα, δεν μπορείς να κάνεις στοιχειώδη προεκλογική εκστρατεία ...
    4) τελικά μάλλον ζούμε μια από τα ίδια ξανά ... (όπως και στις προηγούμενες δημαρχιακές εξουσίες)... , ενώ απλά κάποιοι εδώ βρήκαν με κάτι να ασχολούνται!π.χ. γενικός γραμματέας στο δήμο (ευτυχώς που δεν έχουμε και συμπαραστάτη!!!) ...
    5) α... να μην ξεχάσουμε ότι οι λογαριασμοί ΔΕΥΑΝ αποστέλλονται με υπόμνηση ότι ...αν δεν πληρωθούν , θα σας ...καρφώσουμε στην εφορία και μετά κατάσχεση κλπ.-> ...όλα γίνονται για το καλό μας -> άλλωστε ήδη με αυτή την δημοτική ηγεσία έγιναν κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. δημοτών, εκχωρήσεις στις δου κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γίνονται συνεχεια προσωπικα ρουσφέτια ακόμα και με το...αζημιωτο. λαμογια γλοιώδη. Πήγαν το δήμο πενηντα χρόνια πίσω στο κατοπιν ενεργειων μου. Εμπορευονταιτα πάντα είναι ασύλληπτο. Μάχη μεχρι τελευταιας ρανιδος για τη κουταλα. Πρέπει να εξαφανιστούν με τις κλωτσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτό είναι σίγουρο μιας και ήταν ιδρυτικό μέλος και είναι ηθικός αυτουργός αφού τους καλύπτει ακόμη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΡΑΠΤΗΣ ΛΕΕΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ναύπακτος εν έτει 2018!Για να μπαλώσεις την τρύπα στο δρόμο μπροστά από το σπίτι σου ή για να καθαρίσεις το διπλανό οικόπεδο που έχει γίνει ζούγκλα πας στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Εκεί όποιον υπάλληλο και να ρωτήσεις πού πρέπει να κάνεις αίτηση, αυτός σε στέλνει στο γραφείο του επαγγελματία-Αντιδημάρχου!!!Ο οποίος ακούει το αίτημα σου και σε καταγράφει στο τεφτέρι του!!!Και όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα σου "κρούσει τη θύρα" για σπόρια...Ωρέ που πάμε!!!Το απογοητευτικότερο όλων είναι ότι όλοι ξέρουν τι γίνεται αλλά κανείς δεν μιλάει!!!Και καλά ο άλλος έχει στήσει μαγαζάκι Αντίρριο Κατασκευαστική Α.Ε., με τα λεφτά μας, η αντιπολίτευση τι κάνει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Υπάρχει Αντιπολίτευση; Η νυν ξεπέρασαν τους προηγούμενους. Αντιγραφή +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ζητάς την αντιπολίτευση; Όταν ο Κοτσανάς και ο Καρακώστας πολεμούσαν τον Μπουλέ καθόσουν και κοίταζες και μετά πήγες και τους ψήφισες γιατί δεν σου άρεσε ο Μπουλές. Τον Κοτσανά τον ήξερε το Αντίρριο τον έβγαλε όμως πρωτον για να του κάνει τα ρουσφέτια και θα τον ξαναβγάλει και ας ξέρει την εταιρεία Αντίρριο Κατασκευαστική Α.Ε. Και τώρα ζητάς την αντιπολιτευση που συνεχίζεινα δέχεται τα πυρα όλων.

      Διαγραφή
    2. Ποιός είναι ο Μπουλές;

      Διαγραφή
    3. αυτος που ξεχρεωσε τον δημο ναυπακτιας και βρηκαν αυτοι οι αχρηστοι και αλωνιζουν

      Διαγραφή
  56. Και οργάνωσε 6Δήμους σε ένα μέσα σε 3 Χρόνια.Ετούτοι έχουν 4 Χρόνια και έργο 0 0 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι αλήθεια. Τους βρήκε καρέκλες να καθίσουν, γιατί πριν ήταν όρθιοι. ΤΟ ΕΡΓΟ!!

      Διαγραφή
  57. Τρεις φορές δήμαρχος δεν εξαντήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γιατί κάποιοι Αντιδήμαρχοι είναι αγενείς.Καβάλησαν χοντρό καλάμι.Δήμαρχε γιατί το επιτρέπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε Νταβέλη του Κάμπου εγκαλουσες κάποτε το Δήμαρχο (Μπουλε)γιατί χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.Εσύ σήμερα κυκλοφορείς με 4×4.Αγόρασες αυτοκινητο και στα "ΛΑΜΟΓΙΑ" όπως αποκαλουσες ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ κα ΚΟΥΚΟΥΝΑ,για να καλυπτεσαι, και κυκλοφορούν και αυτοί.Ρεζίλι κάνετε το Δήμαρχο που χωρίς αυτόν θα βαραγατε μύγες.Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Σωτηρόπουλος έβαλε 4.000 για να καθαρίσει το χωριό του και 6.000 για όλα τα άλλα χωριά της Πυλήνης. Μπράβο ρε κατσαπλιά το λέει η περδικούλα σου. Τους έχεις όλους για φτύσιμο σαν τα κουκούτσια από τα κεράσια που πούλησες στο δήμο και πήρες 2000

      Διαγραφή
    2. Επί τέλους, δικαιώνεται έτσι ο Μπουλές που χρέωνε τον Δήμο με 2,5 τόνους πετρέλαιο το χρόνο, για να χρησιμοποιεί το 4Χ4 και να πηγαίνει για μπάνιο με την Μαρία;

      Διαγραφή
  61. Μην κατηγορείς τον αντιδήμαρχο που προσφέρει έργο στον εαυτό του. Μην τον κατηγορείς του έχει αδυναμία ο Δήμαρχος.Προσφέρει ημετερα έσοδα και έργο στην ΕΝΩΤΙΚΉ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ. Του πηρε και αυτοκίνητο ο έντιμος Κοτσανας για να κυκλοφορεί,ο Κοτσανας που κάποτε κυνηγούσε τον ΜΠΟΎΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ταχυδρομεία, γραμματόσημα,γέφυρες,υπάλληλοι,υπουργοί,περιφερειάρχες...τρόμος πάνω από την πόλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουκοπουλε σου μιλάω σοβαρά. Κάνε τη τώρα. Βρες μια δικαιολογία. Δεν θα έχεις αλλη ευκαιρια να σώσεις το σαρκιον σου. Η κατασταση είναι ανεξελεγκτη και ολο θα επιδεινώνεται. Κάνε τη τώρα.

      Διαγραφή
  63. Ο Λουκοπουλος θα κατεβει και πιστευει στη 2η τετραετια, θα στηριχθει σε κονιδα κοτρωνια, καρακωστα και θα διωξει κλωτσηδον κοτσανα και συψα . πιστευει οτι ο ραπτης δε θα μπορεσει να φτιαξει συνδυασμο για να κατεβει και οτι θα εχει αντιπαλο το μπουλε αλλα θεωρει οτι το πολιτικο ζευγος γιαννης - μαρια για τΟΥς Ναυπακτιους ειναι τελειωμενο, Μενει φυσικα αν τα πιστευω του θα αποτυπωθουν και στις καλπες κατι που το θεωρω αρκετα πιθανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η ομάδα ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΚΟΤΣΆΝΑ ΣΥΨΑ δένει κάθε ημέρα και περισσότερο. ΑΝΤΡΙΚΟ εσύ δεν α ποκαλουσες δημόσια τον ΚΟΤΡΟΝΙΑ" ΛΑΜΟΓΙΟ".Τώρα δέσατε.Το ψωμάκι σας να βγάλετε .Άτε Τάκη τη σε περιμένει την επόμενη τετραετία, αν γίνεις Δήμαρχος. Μέχρι τώρα ήταν αντίπαλοι και τους κουμανταριζες.Τώρα πάνε μαζί. ΟΜΆΔΑ αδιαφθορων "Λαμογιων" με το ΣΥΨΑ πρωτοπαλίκαρο. Καλά πας προχώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μόνο οι πολιτικα ανιδεοι πιστεύουν σε Λουκοπουλο και Μπουλέ. Δημαρχος θα είναι καποιος αλλος. Οι μεγάλοι παίκτες μιλάνε την ώρα που πρέπει. Τώρα είναι η εποχή των αναπληρωματικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κουταβάκια Κοτσανάς, Σιαμαντάς και Σύψας μετά τις ανακοινώσεις για την εκδήλωση των ΕΛΤΑ στη γέφυρα και τις διαμαρτυρίες, μόλις είδαν ότι πήγε Ο Σαλαμούρας. Τους έγραψε κανονικά και έχουν μείνει αγάλματα, θέλαν και ανακοινώσεις τρομάρα τους. Γιατί δεν βγάζουν και μια για το Σαλαμούρα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τρεις και ο κούκος ήταν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Σας έχουν πάρει χαμπάρι. Ο κόσμος δεν ασχολείται με γελοιότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ,στην οποία ανήκουν οι ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ,προτίθεται να κάνει παράσταση του χρόνου μίσθωσης στη Γέφυρα κατά 20 Χρόνια με την υποχρέωση να νιώσει το εισιτήριο.Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθάει ο Δήμος Ναυπακτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τότε θα βγει ο Κοτσανάς και οι λοιποί να μας πουν ότι πέτυχαν μείωση των διοδίων, και θα ρίχνουν συνέχεια βελανίδια στο πόπολο.

      Διαγραφή
  69. Ρε σεις ο Σπυρόπουλος έγινε επιτέλους δημοτικός σύμβουλος, τεράστια επιτυχία για την ανάπτυξη του τόπου. Κλάμα ο Μέτσας που τα κατάφερε ο επί ετών συνοδοιπόρος του και αυτός δεν τα κατάφερε. Υπομονή Θανάση θα τα καταφέρεις και συ …. νέος είσαι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Διακόπτει την συνεργασία με τα ΕΛΤΑ ο Δήμος Ναυπακτίας "Χ... η φοράδα στο αλώνι" που έλεγε η συγχωρεμένος Γιαννόπουλος. Πάλι κολλητό Που έχει γραφείο κούριερ θα φτιάξουμε.Άτε ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πως φτιάχνεις τους δικού σου.Δήμαρχε αρκετά σε ταπεινωνουν κάποιοι "Τίμιοι ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο Σιαμαντάς και ο Κοτσανάς απειλούν Γέφυρα και Ελτα αλλά στέλνουν ενημέρωση από τον δήμο στο I love nafpaktos. Δεν ξέρουν οτι η Γέφυρα το ελέγχει ή δουλεύουν τον κόσμο; Τα έχουν βρει με τη γέφυρα και το παίζουν παλλικαράδες με πανό στον κόσμο. Σανό ταιζουν σανό θα φάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο ΣΥΨΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗ ΝΟΣΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ; ΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΡΕ ΤΑΚΗ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ποιός κρατάει ποιόν και γιατί.Ποιός φοβάται ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Την οικονομική Υπηρεσία την διαλύει ο συνέταιρος του ΣΥΨΑ δια του ΣΥΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Διακόπτει ο δήμος κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ. Δηλαδή δεν θα αγοράζει γραμματόσημα για την αλληλογραφία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΛΛΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σε διατεταγμένη κομματική Υπηρεσία βρίσκονται οι "αγωνιστές " .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΤΑΚΗΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΤΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΨΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΑΛΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πληροφοριες από το κτίριο Κοζωνη κανουν λογο για έντονη "δυσκοιλιότητα" του δημάρχου σχετικά με την ορκομωσία του Σπυρόπουλου ως δημοτικού συμβούλου. Τελικα ορισθηκε μέσω υπηρεσιακης οδου αύριο Πεμπτη ωρα 11 η ορκομωσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δυσκοιλιότητα με τον Σπυρόπουλο, ευκοίλια με τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας έχει πιάσει τον Τάκη. Ο Κοτσανάς και ο Σύψας εκβιάζουν τον Τάκη να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις. Η μόνη λύση να δώσει η Γιωργία αναρωτική άδεια στον Τάκη να τον απαλλάξει από αυτούς που του προκαλούν γαστρεντερίτιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε βρισκεσαι σε ναρκοπέδιο υψηλού κινδύνου. Επειδη βγήκες στο προσηλιο μετα τα 70 εσω προσεχτικος. Δεν είναι ολα δοκαρι και μέσα, ούτε μαθητουδια να τους εξηγεις πως γίνεται η διαίρεση.

      Διαγραφή
  81. Ποιός θα φανταζόταν ποτέ οτι ο Συψας θα γινόταν υπεύθυνος να διαχειριζεται τα οικονομικά μας. Η ιστορία όμως θα καταγράφει οτι επι Λουκοπουλου έγινε και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η Ναύπακτος χρειάζεται δήμαρχο και όχι κλητηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωστό είναι χρειάζεται δήμαρχο και όχι βοδιπου κρύβει την κακία του.

      Διαγραφή
  83. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΟΤΣΑΝΑ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την απάντηση θα την δώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

      Διαγραφή
  84. ΈΧω πληροφορίες ότι ο δήμαρχος θα αδειάσει Κοτσανά και Σύψα. Έτσι θα τους δείξει τον δρόμο της εξόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άσχετος! Η τακτική Τάκη δείχνει, προσπερνάμε και προχωράμε! Υπάρχουν και οι εκλογές όπου εκεί υπάρχει το άθροισμα ψήφων!

      Διαγραφή
  85. Οι μούτσοι γίνανε καπετανέοι λέει για τους αντιδημάρχους ο Σπυρόπουλος που μπαίνει δυναμικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Λουκοπουλε μπερδεύεις το φτυσιφτ με το ψιχαλισμα. Άντε παιδια ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. O ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΚΑΛΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΝΟΓΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το παίζει ισχυρός άνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εύκολα ο Τάκης ξανά δήμαρχος, δεν έχει αντίπαλο. Γι'αυτό προβληματίζεται ο Μπούλες αν θα δώσει δαχτυλίδι στο Κοτρωνης. Το θέμα είναι ότι και ο Κοτρωνης από ότι έχει πει δε θέλει να κάνει αφού θεωρεί σίγουρη την επανεκλογή του Τάκη και πως να χτυπηθεί με 50.000.000 προσωπική περιουσία, με τέτοιο μπάτζετ δε χάνεις εκλογές, αυτό το βλέπει ο Κοτρωνης κ θα βάλει στόχο τη δημαρχία του 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τώρα μάγκες θα βγω εγώ παραμερατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τον Σπυρόπουλο ο δήμαρχος δεν τον προσπέρασε.Αμέσως έβγαλε ανακοίνωση. Με τους εργαζόμενους στην οικονομική υπηρεσία γιατί δεν έχει αντιδράσει μέχρι τώρα; Ίσως επειδή δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη του Σύψα, Κοτσανά, Σιαμαντά και Φράγκου οι οποίοι θέλουν την αλλαγή των υπαλλήλων για να περάσουν τις λαμογίες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανόνας της Ελληνικής Πολιτικής . Αν θέλεις να αποκρύψεις ατασθαλίες αιρετών ή φίλων, αλλάζεις το χειριστή της υπόθεσης δημόσιο υπάλληλο με υπάλληλο της αρεσκείας σου. Έτσι κουκουλώνεις την παρανομία.

      Διαγραφή
  92. Ο Κοτσανάς μέχρι πριν λίγι καιρό έβριζε χυδαία και χαρακτήριζε λαμόγια τον Κοτρωνιά και την παρέα του από τα ορεινά Κούκουνα και Σωτηρόπουλο. Κατηγόρησε μπροστά σε υπουργό τον Λουκόπουλο ότι μιλάει με λαμόγια εννοώντας τον Κοτρωνιά και τη φίλη του Σταρακά. Μετά το προσπέρασε και τώρα έχει γίνει ομάδα δυνατή με προοπτική να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο με αρχηγό τον Κοτρωνιά οι Κοτσανάς Σύψας Κούκουνας και Σωτηρόπουλος. Ο Κοτσανάς βρίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας, τους οδηγεί σε παραίτηση και ο Σύψας αντιδήμαρχος οικονομικής υπηρεσίας το χειροκροτεί και κάνει και δήλωση που λέει ότι ο δήμαρχος πρέπει να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των υπαλλήλων. Ο δήμαρχος τα προσπερνά όλα και προχωρά και ακούει τον Καρακώστα να μην κάνει δεκτές τις παραιτήσεις. Ο Σιαμαντάς που ήταν κολλητός με Κοτσανά και Σύψα προσεγγίζει Καρακώστα γιατί ελπίζει να πάρει δακτυλίδι αλλά στο τέλος θα τον προσπεράσουν όλοι. Ο σπυρόπουλος τα χώνει στον Λουκόπουλο που αντιδρά αμέσως και βγάζει ανακοίνωση στην οποία προσπερνά το θέμα με ανακοίνωση που δεν θυμίζει δήμαρχο αλλά χρησμό της Πυθίας. Ο ένας προσπερνα τον άλλον αλλά κάτι είναι αυτό πιο μεγάλο και πιο δυνατό που τους ενώνει. Μέχρι και στο όνομα ο Καρακώστας έκανε διάνα, ενωτική πρωτοβουλία. Ηξερε όταν τους μάζευε πως θα τους κρατάει ενωμένους τους αγφήνει να γαβγίζουν και μετά τους δίνει το φαγητό τους και όλα καλά και όλα ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Σύζυγος υπαλλήλου (και μάλιστα με θέση ευθύνης) του καρακωστα από αύριο θα γυρνάει στις παραλίες και θα σώζει κοσμάκη. Χάθηκαν τόσα άνεργα παιδιά στην περιοχη, πρέπει όλα να τα τρώνε συγκεκριμένοι. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τους δικούς μας και μόνο.Πρώτη φορά Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Έμαθα ότι ο Σπυρόπουλος ανεξαρτοποιηθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Απευθείας ανάθεση 300.000 ευρώ, πάνε να του φορέσουν βραχιολακια του Ερμού του Τάκη τα λαμόγια που έμπλεξε και τα οποία τον λένε κ άχρηστο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Κοτρωνιά γιατι δεν άφησες τη Νταουσάνη να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο. Τι φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ήθελε να καλύψει αυτόν που πριν μερικούς μήνες τον αποκάλεσε λαμόγιο...

      Διαγραφή
  98. Δαβανέλλο πες αλεύρι, ο Μπουλες σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΚΟΤΣΑΝΑΣ-ΣΥΨΑΣ-ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ συζητουν για μεταγραφη στο Παπαθαναση. αν τους παρει ο Σακης θα μπουν χρονοντουλαπο θειος και ανιψιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΣΑΚΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ; Ο ΡΑΠΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΟ!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΜΠΑΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ!

      Διαγραφή
  100. Παπαθανάσης: Δημοτική Αρχή: Τα παιδία παίζει
    Λουκόπουλος: Δημοτική Αρχή: Τα παιδία ξεφεύγει
    Οι χειρότερες δημοτικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πιο βελτιωμένη πρόταση του φίλου 11:22

    Παπαθανάσης: Δημοτική Αρχή: Τα παιδία παίζει
    Λουκόπουλος: Δημοτική Αρχή: Τα παιδία χέζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. "Η άποψή μου είναι ότι οι παραιτήσεις αυτές πρέπει να γίνουν δεκτές. Όταν κάποιος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης μιας θέσης ...σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ευθύνες που έχει αυτή η θέση...Η θέση ευθύνης είναι μια δύσκολη υπόθεση που έχει εσωτερικές συγκρούσεις και κριτική. Αν δεν μπορείς να σηκώσεις αυτό το βάρος παραιτείσαι και γίνεται αντικατάσταση με άλλα επάξια στελέχη" Τάδε έφη Σύψας αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών για το διευθυντή και τους προϊσταμένους που παραιτήθηκαν. Αυτό που ζητά να το κάνουν οι άλλοι πρέπει να το κάνει και ο ίδιος -δηλαδή να παραιτηθεί-γιατί δεν μπορεί να αντέξει την κριτική και τις εσωτερικές συγκρούσεις της παράταξής του. Έτσι δικαιολογήθηκε γιατί παραιτείται από την διοργάνωση της Νόστου. Με αγωνία περιμένουμε να εφαρμόσει για τον ίδιο τις απόψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΨΑΣ περίμενε να τον προσκαλέσουν και να εν λευκό να ... Την πάτησε. ΣΥΨΑ ο Δήμαρχος πολύ σε στήριξε και πάντα με την απειλή του προστάτη Σου που αποκαλούσε τους πάντες λαμόγια. Τώρα με τα λαμόγια υπέγραψαν σύμφωνο....

      Διαγραφή
  103. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΨΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύψας μετά τη Νόστο πάει διακοπές να κάνει ιαματικά μπάνια και να φέρει καινούρια τεχνογνωσία στο δήμο

      Διαγραφή
  104. Ίσως πάει με τον ΚΟΤΖΙΑ για να λύσουν το Αλβανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Συψα πολυ ασχολείσαι με την Σμπουκη δεν βλεπεις οτι σε απαξιώνει καθε φορα σε κερδιζει εκτος έδρας δεν το βλεπεις; . Ξεκολα αυτο που κανεις καθε φορα να ασχολείσαι μαζι της και να προσπαθείς να τις δημιουργείς πρόβλημα δεν σε τιμα . Παρτο αλλιως ρε φιλε κοίτα να δεις πως θα ξεμπλέξεις ετσι οπως έμπλεξες δεν σου φταίνε οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σύψα παραιτείσου από αντιδήμαρχος οικονομικών Είσαι ανίκανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο κοστισε η τεντα;;; Ρομπες μας εκανες ρε Συψα, ξεφτιλισες τη Ναυπακτια.. Και μην προκαλεις και λες οτι ηταν μονταζ γιατι θα βγαλει τα πρακτικα του συμβουλιου η Ζιαμπαρα και θα σε ξεφτιλισει παλι..

      Διαγραφή
  107. επιτέλους κάποιος έβαλε τον Αλεξόπουλο τον πρόεδρο του σταδίου στη θέση του. Μπράβο Κοτσανά! Κοιτάξτε στο Nafpaktianews στην συζήτηση για το κολυμβητήριο που κάνανε στο 6:25 και μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ο λουκόπουλος κάνει ένα σωρό έργα στο στάδιο, αν πάτε μια βόλτα θα το διαπιστώσετε δεν φτιάχνει μόνο το στίβο, του έχει αλλάξει εικόνα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λουκοπουλος δεν ξερει να μοιράσει δύο γαιδουριων αχυρο. Όλοι το λένε εκτος από τον ανηψιο γιατί τρεμει την επιστροφή στο μονοψήφιο.

      Διαγραφή
  109. ο Τσουκαλάς που δεν μπορεί να μιλήσει βγάζει και ανακοινώσεις (είναι καλός στα γραπτά) για το Λουκόπουλο. Με τη ουρά στα σκέλια θα πάει πίσω στον Παπαθανάση που το λέει εδώ και καιρό ότι δεν μπορει να μιλήσει το παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Έφυγε ο Αλεξόπουλος από τον Λουκόπουλο γι'αυτό τον κάνανε ρόμπα, και θα του κάνουν κι άλλα μέχρι να παραιτηθεί από το στάδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εκτός από καμιά δεκαριά λαμογια ποιος έχει μεινει. και αυτοί μενουν μεχρι να γλείψουν το μελι μεχρι τον πάτο. Δεν είδες το Σπυροπουλο που ανεξαρτοποιηθηκε έκατσε όσο πιό μακριά μπορούσε στο δημοτικό συμβούλιο δίπλα στον Τσαγκουρνο.

      Διαγραφή
  111. και αυτοί για τις λαμογιές του Προέδρου με το ταρταν και άλλα μιλάγανε στο συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Δημοτικοί άρχοντες ξεφτιλες.....έχουν φύγει όλοι από τον Επαχτου και ζουν μείνει μόνο οι συνταξιούχοι...τον έκαναν χωριό το τόπο, δε βλέπεις νέο πουθενά..η μόνη προοπτική για τους νέους στη Ναύπακτο είναι ο κοτρωνης που για να πας εκεί πρέπει να δεις μπάρμπα στη κορώνη, πραγματικά θλιβερή η εικόνα του χωριού πλέον με τους συνταξιούχους κατοίκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Σύψα παραιτήσου. Άντε πήγαινε σπιτάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Θα πρέπει να το παραιτησει ο Δήμαρχος αλλά έχει κότσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Εκείνο που έχει πολύ πλακα με το συψα είναι ότι οταν του τη βγαινουν δημόσια και επωνυμα καποιοι στο φβ και τον ταπωνουν αυτός τους καλεί σε ιδιαιτερη συνάντηση να τους εξηγήσει. Ρε λαμόγιο πες αυτο που θες να το καταλαβουμε και μεις. Γιατί υποτιμάς τη νοημοσυνη μας. Κατασπαραξες το ταμείο και μας δουλεύεις κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 1.36 Θα συμφωνήσω απόλυτα ΑΡΜΑΝΙ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΤΕΝΤΑ,ΠΑΖΑΡΙΑ,ΚΑΖΙΝΟ, ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ...τωρα πες μου ποιος θα ηθελε να μιλήσει με τέτοια προσωπικοτητα; λερώνεστε μόνο που το σκέπτεσαι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο δήμαρχος τρέμει Κοτσανά και Σύψα. Κάθε μέρα όλο και κάποιο καψόνι θα του κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Κακομουτρη go home now !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τοσο χοντροπετσο που δεν φευγει με τιποτα... ο ορισμος του ηλιθιου.. Να τον χαιρονται αυτοι που τον ψηφισαν..
      Δειτε το λογο που εβγαλε στα εγκανια της ΑΛΚΥΟΝΗΣ και θα καταλαβετε.

      https://www.youtube.com/watch?v=L0MbS9VMsgg

      Διαγραφή
    2. Ρε συ είσαι βλάκας?

      Διαγραφή
    3. Λαμογια να ξέρετε ότι το δίδυμο ηλίθιου-ανηψιου σας εχει τελειώσει. Ότι φάγατε φάγατε από δω και πέρα μόνο φτύσιμο θα εισπράττετε. Ο κόσμος σας κατάλαβε γιατί μενετε εκεί και θα σας γυρίσει την πλάτη όσα χορτάρια και να κοψετεκαι όσα πεζουλιανα φτιάξετε.Θεωρειτε τον κόσμο σαν τα μούτρα σας λαμογια.

      Διαγραφή
  119. Οι δηλωσειςτης παληοπαρεας στο Αντίρριο που λυμαινεται το δημοτικό χρημα μου θυμίζει κάτι απο νοστος ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Είναι οριστικό, ο Γιάννης τη Τετάρτη έδωσε δαχτυλίδι στο Κοτρωνη, θα ηγηθεί της ομάδας παρόλο τις αντιδράσεις του Τσέλιου. Έξυπνη κίνηση του Γιάννη καθώς η παράταξη με αυτόν επικεφαλή δεν είχε καμία τύχη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία! Αν εκλεγεί ο Κοτρώνης επιτέλους θα ξεπεράσουμε πολλά ταμπού στην Ναύπακτο. Το πρώτο θα γίνει το Nafpaktos Pride – το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Ναυπάκτου. Όλοι οι gay το περιμένουν πως και πως.

      Διαγραφή
  121. Κουίζ : ποιος αντιδήμαρχος έδωσε κεφαλιά σε λουομενο στη Χιλιαδου και του άνοιξε τη μύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το μας γιατιτο μυαλό όλων παει σε συγκεκριμενο και μπορει να τον αδικουμε.

      Διαγραφή
    2. Δεν τον αδικεις. Ο γνωστος νταης.....

      Διαγραφή
    3. Ωχ ωχ μανούλα Μ".βλεπουν να χανουντην κουτάλα και αρχισαννα δέρνουν. Κρατατε ποδαρακια Μ".

      Διαγραφή
  122. Ο χότζας του Αντιρρίου πήγε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο του Δήμου την Σταρακά ο αντιδήμαρχος πολιτισμού πλάκωσε στο ξύλο και τραυμάτισε αθώο πολίτη και το πολιτικό φάντασμα που έχει τον τίτλο του δημάρχου χασκογελάει λέει ρητά και φωτογραφίζεται. Μεγαλεία που ζει το κάστρο του Επάχτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όση σχέση έχεις εσύ με τον Έπαχτο, άλλη τόση έχουν κι αυτοί που αναφέρεσαι!

      Διαγραφή
  123. Ποιός ειναιο νταης αντιδήμαρχος? Τουλάχιστον να έχουμε το νου μας. Αυτός που κινδυνευουμε για τροχαίο ή ο άλλος που την άλλη φορά στο δημοτικο συμβούλιο πηγε να δειρει συμβουλοτης αντιπολίτευσης σε μια διαμάχη βαρέων βαρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δευτερος ρε φίλε ο επί του πολιτισμού τρομάρα του....
      Για το καλό σου πάντως φυλαξου και από τους δυο.

      Διαγραφή
  124. ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. χμ... πάντως ανοίγει το παιγνίδι για διάφορες υποψηφιότητες-> το νέο εκλογικό σύστημα συμβάλει στο να έχουμε πολλές υποψηφιότητες, αφού με την απλή αναλογική τουλάχιστο κάποιος προσδοκά να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος & να πιέζει για μια έμμισθη θέση στο δήμο ... , για ένα βολεματάκι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δεν ξέρω πόσες υποψηφιότητες θα μπουν, αλλά η πρώτη υποψηφιότητα που θα καεί είναι όποιος ανακοινώσει τον μπαρόβιο που έχει φάει τον άμπακα ή τον Ιταλό που "χόρτασε στα σκουπίδια" και τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι τι κάνουν πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. κάτι έχεις ακούσει αλλά άκου πως έχουν τα πράγματα: Ο "Ιταλός", κρυβόταν μια χαρά στο Χυτα, και τα μασούσε μια χαρά με τον εργολάβο τώρα που τον έχουν σε βίντεο τον περιμένουν μόλις ανακοινώσει υποψήφιος κάπου πάλι για να μείνει στη μάσα, θα το ανεβάσουν στο ίντερνετ και θα πάει από κει που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ο Τακης θεωρει σιγουρη την επανεκλογη του, οταν τον ρωτανε σχετικα απαντα ΄΄ποιος μπουλες κ ποιος ραπτης, αυτοι ειναι ανυπαρκτοι στη συνειδηση του κοσμου''.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  129. Στο τελος τη εγινε στην Περιστα; είναι αλήθεια ότι η Σμπουκη πηγε Περιστα με τον καθηγητή Πανεπιστήμιου Πατρων κ.Λεοτσινιδη και εβαλε τα πράγματα στη θεση τους. Κανεις δεν έγραψε τιποτα αυτό το αποτέλεσμα δεν σας αρεσε . Kαποιοι κρυφτήκαν αλλα η Σμπουκη δεν μασάει... ΕΡΓΑ παιδια όχι ξυλο και μ@@@@@ ο κοσμος θελει σεβασμο που από εσας δεν τον εισπράττει.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. αν ήταν σοβαρή η Σμπούκη και ο Λεοτσινίδης θα υπήρχε ανάλογη αντιμετώπιση, όπως και το post αυτό Νικολάκη. Οι ντενεκέδες μόνο θόρυβο κάνουν και η κοινωνία έμαθε πλέον τον θόρυβο και δεν μασάει! Όσο για το αν μασάει η Σμπούκη, οι εκλογές φτάνουν, κρατήσου Νίκο να δεις τι θα εισπράξτε και συ και η Σμπούκη. Χαιρετίσματα στον μέντορα τον Κοτρωνιά::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Τον γλεντήσει πάλι ο Τάκης τον Μπουλέ,"εμείς πήραμε τα κδαπ με 60 θέσεις εργασίας, εσείς 3,5 χρονιά παπαλα", άγαλμα ο Γιάννης και τι να πει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΡΕ ΝΤΙΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΑΝ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Γράφει ο Ράπτης για το πόσο επικίνδυνα είναι τα πεύκα στο Κάστρο. Τόσα χρόνια αντιδήμαρχος κ. Ράπτη τι κάνατε για το θέμα αυτό; Το να λες είναι εύκολο, το να κάνεις πράξη όμως είναι δύσκολο. Πάντως από θεωρίες έχουμε χορτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Πολυ ωραια τα καταφερατε συμπολιτες μου, 5 Αυγουστου 12:30 το βραδυ να μην υπαρχει ψυχη εξω... ψηφιστε παλι γερο-τακη να μη μεινει ανθρωπος σε αυτο το τοπο...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Βγάζει και ο Ντίνος βιντεάκι που τα λέει φράση - φράση όπως του τα σφυρίζουν αλλιώς δεν μπορεί να τα πει. Ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία να την εκπροσωπεί τέτοιο πρόσωπο. Αυτά και πολλά άλλα θα πει ο Βασίλης που είναι ο πραγματικός εκφραστής της παράταξης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Βγήκε και ο Σύψας στο facebook να απειλήσει το Βασίλη που τους λέει λαμόγια. Δεν ξέρει όμως ότι ο Νάσος έχει πολλά ράμματα για τη γούνα τους, θα τους κάνει ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ράμματα που έχει ο Σύψας Για τον Βασιληκαι τον Νάσο τα γνωρίζεις εσυ;

      Διαγραφή